Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság / Fotó, videó: 112Press 2019. május 15.

Skoda a fődíj - még lehet jelentkezni a "Közlekedik a család" vetélkedőre

Május 18.-án kerül megrendezésre Szombathelyen a népszerű vetélkedő Vas megyei fordulója. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében 2019-ben is megrendezi a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt.

A már évek óta népszerű megmérettetés elsősorban a biztonságos és balesetmentes közlekedést célozza, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára irányítja a figyelmet.

2018.06.09. Szombathely

Azon családok jelentkezhetnek, amelyek legalább egy, hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel. Jelentkezni lehet a www.kozlekedikacsalad.hu internetes honlapon, vagy a vetélkedő napján, a helyszínen.

2018.06.09. Szombathely

A verseny időpontja: 2019. május 18.
A verseny helye: Végh Autóház Kft. (Szombathely, Csaba út 10.).

A megyei döntőn legjobb helyezést elérő család képviselheti Vas megyét a 2019. június 22-én és 23-án Körmenden, Szentgotthárdon és Zalaegerszegen megrendezésre kerülő országos döntőn.

2018.06.09. Szombathely

Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Fabia Ambition típusú személygépkocsi lesz. Emellett további értékes nyeremények is várnak még a versenyzőkre!

kcs2

A képek és a videó a 2018-as szombathelyi vetélkedőn készültek.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.