Barion Pixel
2019. február 09.

Verekedés egy sárvári áruházban és a parkolójában - rendőrök helyszínelnek a parkolóban

Verekedés tört ki eddig tisztázatlan okból egy sárvári szupermarketben, ahol egy férfi és egy biztonsági őr között alakult ki nézeteltérés, majd a parkolóban folytatódott a csetepaté.

Frissítés: Több olvasónk is jelezte, hogy szerintük nem a boltban kiabáló férfi ütött először, hanem a civil ruhás biztonsági őr, akiről egyelőre nem tudni, hogy a bolt megbízásából volt-e az üzletben, vagy  "szolgálatba helyezte magát". (Azt többször elmondta, hogy biztonsági őr.) Volt, aki a parkolóban kérlelte, hogy ne üse már tovább a földön fekvő férfit. A rendőrség válaszolt megkeresésünkre, de kérdéseinkre egyelőre nem kaphatunk választ.

"Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit. Jelenleg további információt nem áll módomban adni." - írta levelünkre válaszul a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense.

Olyan jelzést is kaptunk, hogy a boltban kitört verekedésnek volt korábbi előzménye, de ennek mivoltáról a rendőrséget tájékoztatják.

Korábban írtuk 2: Információink szerint előzmény nélkül támadt hátulról az áruház biztonsági őrére egy férfi, mire a biztonsági őr többször megütötte az illetőt, majd az áruházból kivezetve a parkolóban is folytatódott a bántalmazás.

A földön fekvő, vérző férfi a rendőrök érkezésekor feltápászkodott és elhagyta a helyszínt.

sv3

Olvasónk leírása alapján a bolti támadó egy mentális problémákkal küzdő középkorú férfi, akit több környékbeli boltból is kitiltottak már. A férfi elméje az elmondások alapján egy régebbi sárvári halálos baleset kapcsán bomlott meg, amikor közeli hozzátartozójának halálát nézte végig, akkor még fiatalemberként.

Az egyébként csendes és udvariasként jellemzett férfinek időnként dühkitörései vannak, illetve váratlanul agresszívvé válik, de ezekre az esetekre ő nem emlékszik. Ismerőse szerint nem fogyaszt alkoholt és kábítószert.

av2

Korábban írtuk: Rendőrök helyszínelnek egy sárvári szupermarket parkolójában, ahol egy biztonsági őr megvert egy férfit. A helyszínt szalaggal kerítették körbe, úgy tudjuk, hogy egy áruszállító hátulja is behorpadt a verekedés következtében. Olvasónk vért látott a szalaggal bekerített területen.

sv1

Kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek, amint választ kapunk, a cikket frissítjük. A fényképeket olvasónk készítette. Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.