Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság;112Press 2016. május 13.

Idén is várják a jelentkezőket a Közlekedik a család vetélkedőre- a fődíj egy autó

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében ez évben is megrendezi a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt.

A már évek óta népszerű megmérettetés elsősorban a biztonságos és a balesetmentes közlekedést célozza, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára irányítja a figyelmet.A tavalyi versenyen készült videónk.


A verseny időpontja: 2016. május 21., 10.00 óra és 15.00 óra között.

A verseny helye: Végh Autóház Kft. (Szombathely, Csaba út 10.).

Közlekedik a család 3.

A jelentkezési feltételek: azon családok jelentkezhetnek, amelyek legalább egy, hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel.

Jelentkezni lehet a www.kozlekedikacsalad.hu internetes honlapon, vagy a vetélkedő napján, a helyszínen.

A teljesítendő feladatok között elméleti és gyakorlati (ügyességi pálya teljesítése, városi útvonal teljesítése gépjárműoktató mellett) versenyszámok is szerepelnek, illetve a játékos, szórakoztató feladatok is a megmérettetés részét képezik.

Közlekedik a család 2.

A megyei döntőn legjobb helyezést elért család képviselheti Vas megyét a 2016. június 18-án és 19-én, Budapesten megrendezésre kerülő országos döntőn. Az első három helyezést elért családok díjazásban részesülnek.

Közlekedik a család 1.

Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Rapid típusú személygépkocsi lesz. Emellett további értékes nyeremények is várnak még a versenyzőkre!

Közlekedik a család 4.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szeretettel várja a versenykiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, magukat megmérettetni vágyó családok jelentkezését!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.