Barion Pixel
Szerző: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. október 09.

Elfogta a rendőrség az üllői cserbenhagyót - meghalt az elütött nő

Elhagyta a gázolás helyszínét egy férfi Üllőn kedden a reggeli órákban, miután elütött egy nőt, aki a baleset következében a helyszínen életét vesztette. A rendőrök még aznap este gyömrői otthonában elfogták a gázolót.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 52 éves férfi 2019. október 8-án 6 óra körül Opel típusú személygépkocsijával közlekedett Üllőn, a Zsaróka úton a Gyömrői út irányába. Amikor a Zsaróka út és a Maglódi út kereszteződéséhez ért a gépkocsija bal elejével elütötte az úttesten áthaladó gyalogost.

Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetet követően az Opelt vezető férfi a helyszínt elhagyta anélkül, hogy a sérült részére segítséget nyújtott volna.

Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés eredményeként még aznap azonosították az Opel vezetőjét. A rendőrök a gyömrői férfit 2019. október 8-án este otthonában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ellene az eljárást a Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával folytatja.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.