2016. január 24.

Csellengő tinilányokat keres a rendőrség Vasban

Három Vas megyéből 2016-ban eltűnt tini is van a rendőrég eltűnés miatt körözött személyeinek listáján. Közülük ketten már "visszaesők" ezen a téren, korábban is keresték már őket a rendőrök, hasonló okból.

A Kőszegi Rendőrkapitányság a 15 éves Spanyó Melisszát és a 16 éves Antal Vanesszát szeretné megtalálni. Melissza január 18-án, míg az eltűnésben már jártas Vanessza január 14-én tűnt el.

A szombathelyi rendőrök pedig a 14 éves kora ellenére szintén duplázó Tanka Mónika tartózkodási helyét szeretnék felfedni, a fiatal lány ugyanis a tavalyi eltűnése és megkerülése után most január 20-án ismét eltűnt.

A tinik feltehetőleg csak csellengenek, kalandra vágynak és nem a "fekete furgonos ukrán szervkereskedők" vitték el őket, de az vitathatatlan, hogy a kalandkereső fiatalok sokkal kiszolgáltatottabbak a nagyvilág veszélyeinek és könnyebben vehetők rá bűncselekmények elkövetésére is. Sok fiatal gyermekotthonokból, intézetekből "lép meg" és néhány héten belül előkerül. Sokszor keserű tapasztalatokat szereznek, amikor kiderül, hogy az az ember, akitől kedves szót kaptak és aki miatt megszöktek valójában nem "életük párja" és szexuálisan, vagy más módon is kihasználja a gyerekeket.

Aki a képen látható fiatalok jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik értesítse a rendőrséget!

Eltűnés miatt keresett tinik 2016. januárban, Vas megyében

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.