Barion Pixel
2019. augusztus 08.

Autó elől félrehúzódó kamion dőlt árokba Vép közelében

A Vép felől Nemesbőd irányába tartó kamion egy szemből érkező személyautó elől húzódott padkára, de az elmúlt napok esőzései miatt a padka megadta magát, a kamion pedig kis sebességgel az árokba dőlt.

k2
 
A baleset csütörtökön délután, néhány perccel azután történt, miután megjelent cikkünk a rábapatyi balesetről, ahol egy Suzuki elől húzódott padkára a kamion, így "csak" érintőlegesen ütközött az autóval.
 
A Vép közelében történt balesetnél egy Vép felé tartó személyautó elől húzódott padkára a kamionsofőr, de balszerencséjére a padka megsüllyedt, a szerelvény pedig az árokba dőlt. A sofőr nem sérült meg.
 
k1
 
-Ha nem húzódok le előle, akkor ütközünk. Tudom, hogy sokan mondják, miszerint az nem az én bajom lenne, de el akartam kerülni a balesetet. Sajnos így sikerült. Még csak most jön ki rajtam az idegesség - mondta szomorúan a kamion vezetője, aki azt is hozzátette, hogy az autóvezető nem állt meg, mire ő kiszállt a fülkéből, addigra Vépen járhatott.
 
k3
 
A kamionsofőr szavát hangos dudálás szakította félbe. A balesetet szenvedett magyar rendszámú kamion mellett lassan elhajtó személyautót egy másik személyautó kezdte előzni, aminek a sofőrje nem vette észre, hogy már őt is előzik a 40 kilométer/órás sebességkorlátozás és előzni tilos tábla hatálya alatt álló útszakaszon. Újabb baleset nem történt, de a szituáció egy villanásnyit megmutatott a közlekedési morálból. Meg kell említenünk azt is, hogy volt olyan személyautó vezető, aki megállt és megkérdezte, szükség van-e segítségre?
 
 
címkék: kamion vép árok padka

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.