Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. augusztus 08.

Ittas fiatal lány vágott ösvényt a sűrű bokros részen Hondával a 87-es főút mellett

A Gyöngyösfalu felé tartó Honda a 87-es főúton, az ún. kőszegi egyenes végén haladt tovább egyenesen. Egy figyelmeztető táblát kidöntve a bokrok közé csapódott.

A 87-es főútról alig lehetett meglátni a bokrok közé csapódott Hondát csütörtökön a kora reggeli órákban. A személyautó vezetője a kőszegi egyenesben zavartalanul haladhatott és az előre jelzett kanyar ellenére a jobb padkára futott, levegőbe repítette az "éles kanyar balra" táblát, majd az autó berepült a bokrok közé.
 
DSC_7088
 
A Honda fiatal vezetőjének talán abban is szerencséje volt, hogy évekkel ezelőtt egy Mercedes végezte el az irtást ugyanitt, így a bokrok ágai talán valamelyest kevesebb rombolást végeztek a személyautóban. A balesetben sem a sofőr, sem az utasa nem sérült meg.
 
DSC_7084
 
A Hondát vezető lány azonban alkoholt fogyasztott indulás előtt, ezért a rendőrök vérvételre előállították a szombathelyi kapitányságra. Úgy tudjuk, hogy nem saját autóját vezette és a járműnek a műszaki papírjaival sem volt minden rendben. Nem árt sokadszorra is megismételni: hiába van Casco egy személyautón, ha a sofőr ittasan okoz, vagy szenved balesetet, akkor a biztosító nem fizet.
 
DSC_7078
 
Az anyósülésen ülő fiatalembert megkérdeztük, tudott-e arról, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott? Bólogatva helyeselt, de hozzátette, hogy csak a közelbe indultak. "Ajjaj!" - mondta, amikor meglátta a kocsi elejét és ugyanezt mondta akkor is, amikor a Casco-ra vonatkozó korlátozást meghallotta.
 
DSC_7101
 
A Honda vezetője most búcsút mondhat néhány éves vezetői engedélyének és pénzbüntetésre is számíthat.
 
DSC_7081

A műszaki mentés befejezése után az autómentő megfordult az úttesten, emiatt egy érkező autó megállt. A pár másodperccel később érkező terepjáró vezetőjének figyelmét valószínűleg a rendőrautó kötötte le, mert csak a legutolsó pillanatban vette észre a veszélyt és padlóig taposta a féket, amitől az autó csikorgó kerekekkel állt meg.

DSC_7115

Bokrok közé csapódott egy Honda a 87-es útról - ittas volt a sofőr



 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.