Szerző: Fotó: Ferenczi Endre/112Press 2017. július 25.

Fotó: Kankutyákkal szexelő férfit üldöztek a rendőrök Gencsapátinál

Hónapok óta folytathatott kankutyákkal szexuális aktust egy férfi Vas megyében. Hétfőn a kutyaotthon gazdája rajtakapta, amint meztelenül feküdt egy kutya alatt. Gyomorforgató történet, erős idegzetűeknek.

 

Csak „Madártejesnek” nevezték egymás között a kutyaotthonban azt az ismeretlent, aki már több alkalommal is betört a Gencsapáti Kutyaparadicsomba és minden esetben madártejes dobozok maradtak utána. A telepen azt gondolták, hogy a férfi a kezét keni be az édességgel, hogy a kutyák elfogadják. Óriásit tévedtek.

Kankutyákkal szexelő férfit üldöztek a rendőrök Gencsapátinál

Hétfőn fény derült az üres dobozok titkára, amikor a telep vezetője, Ferenczi Endre az erős kutyaugatás miatt visszament a telepre és a kaput kinyitva meglátta az egyik kutyája alatt meztelenül fekvő férfit. Az illető éppen a kankutya nemi szervére kent csokoládé pudingot, majd a szájába vette a kutya péniszét. A döbbent szemtanú visszalépett az ajtón és azonnal tárcsázta a rendőrséget.

A körzeti megbízott kiérkezéséig a zoofil férfi nem vette észre, hogy lebukott, így a rendőr is szemtanúja lehetett az aktusnak. A körzeti megbízott megérkezésekor a kb. 180 centiméter magas, szikár férfi felpattant, meztelenül felugrott a kb. 1,6 méter magas box tetejére és egy kukoricaföld irányába elszaladt.

A kutyákkal szexelő férfi autója a kutyaotthon közelében

A körzeti megbízott üldözőbe vette és erősítést kért. A telep vezetőjének eszébe jutott, hogy látott egy autót a közelben, ezért ő autóval oda hajtott és eltorlaszolta a menekülési utat. A rendőrök közben kutyával is üldözőbe vették a meztelenül menekülő férfit, aki egy trágyadombban is meghempergőzött, végül a zuhogó esőben nyoma veszett a kukoricásban.

Kiderült, hogy valóban az elkövető gépkocsija állt a telep közelében. Ennek átvizsgálásakor a rendőrök megtalálták a férfi nadrágját, benne annak irataival. A rendőrség keresi a férfit.

Információink szerint az illető megválogatta a kutya-szexpartnereit, a szukákat egy doronggal ütlegelte, a kanok közül pedig azokat választotta ki, akik megálltak neki, legalábbis erre következtetnek az ebek korábbi sérüléseiből. A férfit állatkínzás miatt keresik a rendőrök.

Kankutyákkal szexelő férfit üldöztek a rendőrök Gencsapátinál

Tájékoztatást kértünk a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól az üggyel kapcsolatban. Leibinger Eszter rendőr hadnagy mb. sajtóreferens kérdésünkre az alábbi szűkszavú választ adta:

"Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit. Tekintettel arra, hogy folyamatban lévő eljárásról van szó, bővebb felvilágosítást nem áll módomban adni."

A  zoofília az ember állatok iránt érzett nemi vonzalma

Több esetben állatkínzásért ítéltek el állatokkal közösülő embereket (külföldön), míg egyes szexológusok véleménye szerint a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy. A zoofíliát parafíliának tartják, azon belül az Egészségügyi Világszervezet által használt BNO a "szexuális preferencia egyéb zavarai" közé sorolja.

(Forrás: Wikipédia)

 

Frissítés 2017. július 26. 

Az RTL Klub információja szerint szerdán délelőtt besétált a rendőrségre és vallomást tett az a férfi, akit hétfőn rajtakapott egy gencsapáti kutyaotthon vezetője, amint meztelenül fekszik egy kutya alatt és az állat nemi szervével babrált. A férfi akkor egy kukoricaföldön keresztül megszökött a zuhogó esőben.

A képen látható kuvasz akkor szenvedett fejsérülést, amikor a telepre behatoló férfi egy doronggal pofán vágta.

A telepre behatoló férfi vágta pofán a kuvaszt

A 2017. április 26-án benyújtott állatvédelmi törvény módosítása a korábbi nyomatékos kérések ellenére sem tartalmazta a zoofília – vagyis az állattal való közösülés – bűncselekménnyé nyilvánítását.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.