Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. szeptember 10.

Többször átpördült és a tetején állt meg az Opel - tűzoltók vágták el az asszonyokat ülésben tartó övet

Az Opel egy rosszul sikerült előzés után 60 métert haladt az árokban, mielőtt a sofőr visszakormányozta volna az útra. Valószínűleg szerencsésebb lett volna hagyni az árokban lelassulni a gépkocsit.

Két idős asszony megsérült Répcelak közelében a 86-os főúton, egy közlekedési balesetben.
 
DSC_3521a
 
Beled irányába tartottak egy Opellel és Répcelakot elhagyva egyenes szakaszon egy másik Opel előzésébe kezdett a sofőr.
 
DSC_3525a
 
Eddig tisztázatlan körülmények között a két jármű érintőlegesen ütközött. Mindkét sofőr másképp emlékezett a történtekre.
 
DSC_3574a
 
Az előzésben lévő Opel az ütközéstől a menetirány szerinti bal oldalon lehajtott az útról, majd meredeken a bal oldala felé dőlve kb. 60 métert tett meg az árokban.
 
DSC_3569a
 
A sofőr ezután visszakormányozta az autót az úttestre, de az Opel sodródni kezdett, keresztbe fordult és többször átfordulva a tetején állt meg.
 
DSC_3566
 
Az autóban utazók használták a biztonsági öveiket, ezért az ülésben maradtak. A kiérkező répcelaki tűzoltók leszorítót tettek a kormány-légzsákra, ami nem robbant ki a balesetben, megelőzendő a mentés közbeni "elműködést".
 
DSC_3564a
 
A két idős asszony megsérült a balesetben, ennek ellenére kedélyesen elbeszélgettek az őket mentő tűzoltókkal és még viccelődtek is a helyzetükkel. A mentők mindkettőjüket kórházba szállították. A másik Opel vezetője nem sérült meg.
 
DSC_3547a
 

A helyszíni szemle teljes útlezárás mellett zajlott a 86-os főúton. Kerülni Cirák, vagy a fizetős M86-os autóút felé lehetett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Előzésben lévő Opel borult fel Répcelak közelében, a 86-os főúton



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.