Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. augusztus 14.

Nem látok! - mondta a 27 éves férfi, mielőtt összeesett egy szórakozóhelyen - Nem sikerült újraéleszteni

Tánc után lett rosszul a fiatalember. A társai azonnal megpróbálták újraéleszteni és a mentők is sokáig próbálták visszahozni, de nem jártak sikerrel.

A szombathelyi Óperint utca egyik szórakozóhelyén lett rosszul csütörtökön  21 óra környékén egy 27 éves fiatalember.*
 
Az esport bárban társasjátékok és számítógépes játékok várják a vendégeket.  Információnk szerint a fiatalember egy hat fős társasággal volt, a mellettük lévő asztaloknál egy osztálytalálkozón beszélgettek fiatalok a tanáraikkal.
 
 
-A fiú egy videojátékra táncolt a testvérével, majd visszament az asztalához. Ott megpróbált megtámaszkodni, miközben felborított egy pohár sört. Szóltam az asztalánál ülő lánynak, hogy vigyázzon, nehogy elázzon a mobiltelefonja - mondta el a szomszéd asztalnál ülő fiatalember. -Nem ittasság miatt tántorodott meg a srác. Azt mondta a társainak, hogy nem lát, majd összecsuklott.
 
A fiatalemberhez azonnal mentőt hívtak, majd kiderült,hogy nincs pulzusa.
 
A testvérével érkezett a szórakozóhelyre a fiatalember, majd rosszul lett
-A testvérének a barátnője kezdte meg az újraélesztést és tanárok is odamentek segíteni. A bárt 21:16-kor mindenkinek el kellett hagynia. Sokáig próbálták visszahozni. Egyszer úgy tudom sikerült is, de ismét leállt a szíve és már nem lehetett megmenteni. Nagyon szomorú, ami történt - mondta az egyik szemtanú.
 
-Nem volt pánik, nekem olyan furcsának tűnt az egész, ledermedve néztem, mi történik.  Tanultam újraélesztést, de úgy láttam, hogy nálam sokkal jobban értenek hozzá, akik ott vannak. Emlékszem a fiúra, ahogyan a testvérével táncolt, jól érezte magát, nevettek. Aztán pár perc múlva már az életéért küzdöttek - mondta csendesen egy fiatal. - Annyi idős vagyok,mint az elhunyt, ugyanúgy azért érkeztem, hogy jól érezzem magam. Nagyon sajnálom a fiú testvérét és a szüleit.
 
A fiatalokat megviselte társuk halála
 
A zuhogó eső miatt gyorsan kiürült az utca, csak néhány fiatal maradt a helyszínen, akik talán fel sem fogták, hogy áznak, próbálták feldolgozni a történteket, fiatal társuk elvesztését.

(*Megjegyzés: Cikkünkben először 21 évesnek írtuk a fiatalembert, a helyszínen beszerzett adatok alapján. Több olvasónk is jelezte, hogy ez nem állja meg a helyét. Az elhunyt 1992-es születésű, szeptemberben lett volna 28 éves. A tévedésért elnézést kérünk!)

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.