Barion Pixel
Szerző: Fotó: Vas MRFK /Szöveg, vidó: 112 Press 2018. november 27.

Rendőrségi fotókon a gázoló gépkocsija - jól látható sérülésekkel hajtott el a helyszínről

Egy Ford Ka személyautó ütötte el a középkorú asszonyt. A helyszínt elhagyó gázolót a rendőrség még aznap elfogta. A rendőrségi fotókon jól látszik, milyen sérülések keletkeztek az autón.

Fotó: Vas MRFK

Rövid időn belül elfogta a rendőrség azt a 47 éves szombathelyi nőt, aki járművével hétfőn reggel elütött egy kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelő asszonyt. A személyautó vezetője elhajtott a helyszínről.

Ahogyan azt élő helyszíni videónkban és későbbi cikkünkben is megemlítettük, egy ilyen jellegű balesetet nagyon nehéz titokban tartani, a sofőrnek pedig észlelnie kellett az ütközést.

Fotó: Vas MRFK

Szót ejtettünk arról is, hogy a járműről letörő alkatrészdarabok segítséget nyújthatnak a rendőröknek és a szakértőknek az autó típusának meghatározásában, illetve a sérülés jellegének feltérképezésében is. A XXI. században ráadásul nem egy kamera előtt haladnak el a közlekedők egy ilyen forgalmas útszakaszon.

Fotó: Vas MRFK

A rendőrségi fotón látszik, hogy az általunk kis méretűnek, Ford Ka és Renault Clio szerű kisautónak leírt gépjármű valóban egy Ford Ka. Jól látszanak a sérülések is az autón, ezt az járművet vezető hölgy nem tudta volna hosszan eltitkolni.

Helyszínelés a a Dolgozók útján Fotó: 112Press

Ilyenkor a járőrök módszeresen végigjárják a szóba jöhető gépkocsikat, amelyek az adott időpontban járhattak az adott útvonalon, erre azonban most nem volt szükség

Helyszínelés a a Dolgozók útján Fotó: 112Press

A baleset során az elütött asszony az árokba zuhant. A sofőr úgy hagyta magára, hogy azt sem tudta, mi van vele.   Ha hasonló elütés után valaki az árokba kerül és hosszabb ideig nem veszik észre, akkor akár a kihűlés is végzetes lehet a számára.

Helyszínelés a a Dolgozók útján Fotó: 112Press

Nagyon rossz megoldás tehát elhagyni a helyszínt egy ilyen baleset után. A szombathelyi rendőrök példás gyorsasággal találták meg az elkövetőt. Azt egyelőre nem tudjuk, mi lehetett a baleset okozójának elképzelése a helyszín elhagyásával.

Fotó: Vas MRFK

Helyszínelés a a Dolgozók útján Fotó: 112Press

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.