Barion Pixel
2018. december 30.

Halálos baleset koccanás után - kirepült a sofőr a Toyotából

Egy jelentéktelen koccanás után veszítette el uralmát a járműve felett egy Toyota vezetője Őriszentpéteren. A sofőr induláskor kihagyott egy egyszerű mozdulatsort. Az életével fizetett érte.

Őriszentpéter felől haladt Kondorfa irányába egy Toyota személygépkocsi szombaton este, amikor a jármű tükre összeért egy szemből érkező Ford tükrével. A Toyota őriszentpéteri vezetője feltehetőleg megijedt és elveszítette uralmát a járműve felett.

t2

Az autó a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és mély árokba hajtott, majd felborulva, fák között állt meg.

t1

A Toyota vezetője nem használta a biztonsági övét, kirepült az autóból és a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

t3

A roncsot őriszentpéteri tűzoltók vontatták vissza az úttestre. A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínelt, az Őriszentpéter irányából közlekedőket Szalafő, a Kondorfa felől érkezőket pedig Csörötnek irányába terelték.

Mit tett volna a biztonsági öv?

Ha a sofőr bekapcsolta VOLNA a biztonsági övét, akkor az öv az ülésben tartotta VOLNA a sofőrt, nekiszorítva őt az üléstámlának, ami védte VOLNA a gerincoszlopát, a jármű karosszériája és biztonsági elemei pedig védték VOLNA a testét a külső behatásoktól.  A sofőr nagyon nagy eséllyel túlélhette VOLNA ezt a balesetet és nagyon sok könnycseppet spórolhatott VOLNA a családjának.

De máshogy döntött.

Nyugodjon békében.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.