Barion Pixel
Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. február 11.

Harmadik autó okozta az ütközést? - Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Felmerült a gyanú, hogy egy harmadik jármű okozhatta a balesetet. A 84-es számú főúton - Nagycenk és Kópháza között - 2017. február 11-én délelőtt történt halálos közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják a soproni rendőrök.

felh_2

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 84-es számú főúton - 2017. február 11-én 10 óra 40 perckor - Nagycenk és Kópháza között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépjármű ütközött. A balesetben két személy sérült meg, egyikük olyan súlyosan, hogy kórházba szállítás közben életét vesztette.

felh_6

A baleset helyszínelésekor felmerült a gyanú, hogy a két személygépjármű ütközését az okozhatta, hogy egy harmadik gépjármű szabálytalanul előzött, így a balesetet szenvedő két másik autót kitérési, fékezési manőverre kényszerítette. A közúti közlekedési baleset feltételezett okozója a baleset helyszínét segítségnyújtás nélkül elhagyta.  

felh_5

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy a cselekmény közelében egy sötét színű, szabálytalanul közlekedő gépjárművet észlelt, az jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

felh_4

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.