Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2016. május 31.

Jól szerepeltek a vasi katasztrófavédelem munkatársai a zánkai atlétika versenyen

Idén, május 20-21-én immáron második alkalommal rendezték meg a Katasztrófavédelmi Sport- és Családi Napokat, melynek keretében a BM Országos Atlétikai Bajnokságot is megtartották. Vas megye csapata sem maradhatott ki a versenyzők sorából.

Tizenegy fős csapatot indított a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az idei BM Országos Atlétika Bajnokságon, melynek helyszínéül ezúttal Zánka szolgált. A négy női és hét férfi versenyző egyaránt összemérte ügyességét, gyorsaságát és erejét az ország más pontjairól érkező, ám hasonlóan elszánt küzdőtársakkal. Csaknem kétszázötvenen sorakoztak fel a rajtvonalnál.

Atlétika versenyen a vasi katasztrófavédelem munkatársai 1.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata mind a hat versenyszámban nevezett: ugrottak távolt, megmérettették magukat súlylökésben, de hajítottak kézigránátot, versenyeztek száz, négyszáz és ezerötszáz méteres síkfutásban, valamint helytálltak a négyszer kétszázas és négyszer négyszázas váltófutásban is. A jó hangulatú, vidám, napsütéses napon mindenki erején felül teljesített, így némelyik versenyszámnál csupán néhány méter vagy néhány másodperc döntött a helyezésekről.

Atlétika versenyen a vasi katasztrófavédelem munkatársai 2.

A vasi női versenyzők távolugrásban és váltófutásban is jól szerepeltek. Az Adorjánné Zsalvai Zsuzsa tűzoltó főhadnagy, Barkovics Judit c. tűzoltó őrnagy, Vass Rita tűzoltó főhadnagy, Kádárné Beke Gabriella c. tűzoltó zászlós négyes négyszer kétszázas váltófutáson harmadik helyezést ért el, míg egyéniben, távolugrásban Kádárné Beke Gabriella c. tűzoltó zászlós szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.