Barion Pixel
2014. június 24.

Vasi siker az országos döntőn

A Szombathelyi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelői állhattak fel a dobogó harmadik fokára.

A IV. Országos Baleset-helyszínelő Verseny országos döntőjének megrendezésére 2014. június 17-19. között, a Pest megyei Tahitótfaluban került sor. A verseny lehetőséget adott a baleseti helyszínelést végző rendőrök szakmai tudásának elmélyítésére, valamint az elméleti és a gyakorlati tapasztalatok cseréjére.

A megmérettetésen Vas megyét, a Szombathelyi Rendőrkapitányság állományában szolgálatot teljesítő Puklér András r. törzszászlós és Forján Sebastián r. törzszászlós képviselte.

Az országos döntő első napján, a résztvevő csapatok tagjai elméleti tudásukról adtak számot, majd a második napon, a gyakorlati versenyen különböző feladatok, konkrét baleseti szituációk megoldásában jeleskedtek. A versenyzőknek Mogyoródon, a Hungaroring területén, tizenkét helyszínen kellett bizonyítaniuk gyakorlati felkészültségüket.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői az elméleti csapatversenyben első helyezést, míg csapatversenyben a harmadik helyezést érték el. Az elméleti versenyt egyénileg is értékelték, amely alapján Forján Sebastián r. törzszászlós a második, Puklér András r. törzszászlós pedig az ötödik helyen végzett.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.