Barion Pixel
2016. július 15.

Számtanfeladvány: hogyan jön ki a félár az üzletlánc akciójában?

Számtanban járatos olvasóinkat kérjük, hogy magyarázzák el, hogyan lehetett ebben az akcióban AKÁR FÉLÁRON* vásárolni?

A lényeg röviden: a táblák és a hangosbemondó folyamatosan hirdették, hogy "vásároljon akár féláron" a METRO hétvégi akciójában. Bruttó 20 ezer forintos vásárlás esetén bruttó 10 ezer forintos kupont adtak ajándékba. Ez így szép és jó lenne és meg is állhatnánk, hogy így pont megvan a félár. De... A lényeg ezúttal is a kecsegtető ajánlat végére szúrt csillagban és az apróbetűben keresendő.

Csábító ajánlat, apróbetűs kiegészítővel

A bruttó 20 ezer forintos vásárlásért ugyanis két 5 ezer forintos (azaz összesen valóban 10 ezer forintnyi) kupon járt, amit különböző időpontokban lehet beváltani, bruttó 20-20 ezer forintos vásárlás esetén.

Várjuk hozzáértő olvasóink véleményét arról, hogy a minimum 60 ezer forintnyi vásárlásnál beváltható maximum 10 ezer forintos kedvezményt hogyan lehet "AKÁR FÉLÁRON*"-nak felfogni?

Csábító ajánlat, apróbetűs kiegészítővel

(Az időnként általunk bemutatott hasonló akciók célja nem az adott üzlet lejáratása, hanem az olvasók figyelmének felhívása arra, hogy ne csak a szlogeneket hallgassák meg, hanem merüljenek el a részletekben is, mielőtt beleugranak valami nagyon csábító ajánlatba.)

Csábító ajánlat, apróbetűs kiegészítővel

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.