Barion Pixel
Szerző: 112Press/Tánczos Mihály 2017. június 30.

Videón válaszol főszerkesztőnk a Pesti Srácok hazugságaira

Nyilvánvaló hazugságokkal, törvénytelen eszközökkel találta be a 112Press-t a Pesti Srácok és az Echo TV. Főszerkesztőnk videón válaszol a ma megjelent súlyos állításokra.

Dióhéjban: a Pesti Srácok arccal, névvel megjelenítette a 112Press főszerkesztőjének feleségét, mint akit a NAV bilincsbe verve elvitt Szombathelyről és hangsúlyozták, hogy a korábban más néven élő nő a 112Press főszerkesztőjének a felesége. A NAV azonban nem vitte el a nevesített nőt, nem vette őrizetbe, nem került előzetes letartóztatásba sem, nem követte el azt, amit a cikkben konkrétan leírnak,  a Pesti Srácok "remek" oknyomozása ellenére sem.
 

Olvasóinktól elnézést kérünk! Eddig sem foglalkoztunk politikával és ezután sem tervezzük. Hozzászólóinkat is rendszeresen figyelmeztettük, hogy tartózkodjanak a politikai megnyilvánulásoktól. A mai támadást azonban nem hagyhattuk szó nélkül. A Pesti Srácok ellen megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

Kérjük olvasóinkat, hogy ha fontosnak tartják, hogy politikamentes, a magyar törvényi előírásoknak mindenben megfelelő magánkézben lévő portálunk megmaradjon, akkor támogassák a 112Press Facebook és Youtube oldalát egy-egy lájkkal, illetve feliratkozással. Ez olvasóinknak semmibe nem kerül, nekünk viszont egyértelmű jelzés...

Aki viszont anyagiakkal is támogatná portálunkat, hogy az ügyvédi és egyéb költségekkel hatékonyan tudjuk megvédeni magunkat, azokat kérjük, hogy az alábbi űrlapon küldjék el felajánlásukat.(Paypal: mtanczos@gmail.com) Ilyet még egyetlen alkalommal sem kértünk olvasóinktól...

Aki pedig a videó alapján csalódott a 112Press-ben és már feliratkozónk, kérjük iratkozzon le és elnézését kérjük a csalódásért.

Közlemény

A Pesti Srácok című internetes portálon megjelent, majd több sajtótermék által átvett "Újabb MSZP-s bilincsben: A ledarált áfabevallások miatt tartóztatták le a Czeglédy-ügy tizedik gyanúsítottját" című cikk több valótlanságot tartalmaz, ami miatt a cikkben megnevezett érintettek sajtópert indítanak.

A cikkben arccal és névvel mutatják be az állítólagosan őrizetbe vett, majd előzetes letartóztatásba helyezett személyt, "felfedve" bűnös életútját. A cikkben szereplő Tánczos Andrea egyrészt nem került őrizetbe, sem előzetes letartóztatásba, másrészt nem közszereplő, pedig a szerzők ebből vezették le az egész anyagukat.

A Pesti Srácok által készített összeállítás kitér két szombathelyi sajtótermékre is, ebből az egyik a 112Press Hírügynökség, aminek a főszerkesztőjéről "rejtett kamerás" felvételt is nyilvánosságra hoztak. Sajnálatos, hogy Szarvas Szilveszter riporter kivágta az anyagból azokat a részeket, ahol hosszan és nyilvánvalóan hazudtak, illetve cinikus megjegyzéseket tettek.

Tánczos Andreával kapcsolatos állítások hazugságok, mert nincs meggyanúsítva, és nincs letartóztatva.  

Füssy Angéla és Szarvas Szilveszter "munkájának" nincs köze az etikus sajtóhoz,ennek ellenkezőjét a bíróságon lehetőségük lesz bizonyítani.

 

pesti

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.