Barion Pixel
Szerző: Cák ÖTE; 112Press 2017. július 11.

Táborozókat vár a Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltó Tábor

Negyedik alkalommal rendezik meg a cáki és velemi tűzoltók közösen az ifjúsági tűzoltó táborukat napközis jelleggel. A tábort július 31. és augusztus 4. között tartják, központja ezúttal a velemi tűzoltószertárban lesz. Elsősorban 7 és 14 év közötti gyermekeket várnak, de lehetőséget biztosítanak a fiatalabb gyerekek részvételére is.

„A táborunk célja, hogy a gyermekek játékos és szórakoztató módon megismerkedjenek a tűzoltók és társszerveik munkájával, felszereléseivel, azok működésével, használatával, a korábban megszerzett tűzoltó ismereteiket elmélyítsék. Megtanulják a veszélyforrások, veszélyhelyzetek felismerését, azok kezelését az életkori sajátosságaiknak megfelelően. Ezeken felül a felelősségtudatos magatartásra, a közösségi gondolkodásra, az egymás iránti tiszteletre is nevelni kívánjuk őket.” – olvasható a cáki öte honlapján.

A gyermekek részére rajz, kézműves és helyismereti foglakozásokat, túrát, tűzoltó olimpiát, bemutatókat, elsősegély-nyújtási oktatást, kerékpáros ügyességi versenyt és egyéb hasznos és szórakoztató programokat szerveznek többek között a honvédség és a rendőrség közreműködésével.

19884483_1411215495622709_6218144008176028062_n

A tervezett heti program:

  • HÉTFŐ: tábornyitó (eligazítás, bemutatkozás), alaki foglakozás, csapatzászló készítés, ebéd, kézműves foglalkozás
  • KEDD: baleset-, bűnmegelőzési programok (rendőrség) bemutatkozás, alaki foglalkozás (honvédség), ebéd, akadály pálya, paintball
  • SZERDA: túrázás Kőszegre, meglepetés program, ebéd, a Kőszegi Önkormányzati Tűzoltóság megtekintése
  • CSÜTÖRTÖK: tűzmegelőzési programok, tűzoltás és műszaki mentés (Katasztrófavédelem), ebéd, meglepetés program, habparty
  • PÉNTEK: tábori olimpia, ebéd, 15.00 órától táborzáró rendezvény (értékelés, eredményhirdetés, grillparty, kürtös kalács sütés, eszem-iszom).

Tűzoltótábor Velemben 2015.

Jelentkezési határidő: 2017. július 23.

Jelentkezni az itt található űrlap kitöltésével lehet.

Maximális létszám: 40 fő

A tábor házirendje ide kattintva olvasható.

Részvételi díj: 8.000,- Ft/fő (amely összeget a szülői nyilatkozattal együtt a táborozást megelőző négy napon belül, de legkésőbb a táborozás kezdőnapján kell átadni a tábort szervezőnek, táborvezetőnek.)

Csoportkép- Cák-Velem Tűzoltótábor 2016.

Részletekért érdeklődni lehet Tóth Szabolcs parancsnoknál a +36-30/474-5917-es telefonszámon, vagy a cak20@freemail.hu e-mailen keresztül, továbbá információk találhatók az egyesület facebook oldalán.

III. Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltótábor



III. Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltótábor - Habbuli



Ötödik tűzoltótábor Velemben




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.