Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. december 23.

Jól öltözött tolvajt keres a rendőrség

A rendőrség a felvételen látható személy mielőbbi megtalálása érdekében a lakosság segítségét kéri.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  eljárást folytat lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

tolvaj2

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható ismeretlen személy 2015 novembere óta több alkalommal is megfordult Szombathelyen szállodákban, vendéglátó egységekben, valamint egyéb intézményekben tartott nyilvános rendezvényeken és a résztvevők közül néhányat megkárosított. A férfi viselkedését több kamerafelvétel is rögzíti, amint az eseményeken látszólag egy, a társasághoz tartozó személy benyomását keltve, alkalomhoz illő ruhában jelenik meg, kezében egy kézitáskával és közben folyamatosan telefonál. Az ismeretlen személy jellemzően különböző műszaki cikkeket (laptop, mobiltelefon) és pénztárcákat tulajdonított el, a bennük lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.
 

Tolvaj Szombathelyen

A felvételen látható férfi 25-30 év körüli, 170 centiméter magas, vékony testalkatú, kopaszodó, kissé görnyedt testtartású.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy vele kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.