Barion Pixel
2017. november 03.

Négy embert szállítottak kórházba - Teherautó ütközött Skodának Vasasszonyfa közelében

Két gyermeket és két felnőttet szállítottak a mentők megfigyelésre kórházba egy Vasasszonyfa és Tömörd között történt balesetből.

DSC_2947

Egy Söpte felől Csepreg irányába tartó teherautó vezetője későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló Skoda személygépkocsit és nekiütközött az autónak. A Skoda vezetője balra, Kőszegpaty felé szeretett volna lefordulni, ezért lassított a kereszteződés előtt, ahol egyébként "Balesetveszélyes útszakasz" táblát is kitettek korábban a rendőrök a hasonló esetek miatt.

DSC_2943


A mentők az autóban utazó két gyermeket és két felnőttet megfigyelésre kórházba szállították. Nem szenvedtek súlyos sérülést.

DSC_2966

Márovics Pál mentőtiszt a mentőorvosi kocsiból egy mackót is elővett, hogy odaadja azt a balesettől megijedt kislánynak, akit a mentőautóban vizsgáltak.

DSC_2963
 

A helyszínelés idején egy sávon haladhatott a forgalom.

Fotó: Barki Kristóf

Fotó: Barki Kristóf
 

Figyelmetlen kanyarodásból baleset

Egy szombathelyi gyáregység parkolójából kanyarodott a védett Puskás Tivadar utcába egy személyautó, majd ezután rögtön balra, az Alkotás utcába akart befordulni a szombathelyi sofőr. Ekkor ütközött a járművének a Puskás Tivadar utcában a Zanati út felől a Hatház utca irányába tartó személygépkocsi.

fiat_resize

A baleset következtében egy személy könnyebben sérült. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon vizsgálják a baleset körülményeit.

b1_resize

 

Négy embert szállítottak kórházba - Teherautó ütközött Skodának Vasasszonyfa közelében




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.