Barion Pixel
2017. június 02.

Születésnapos vesztette életét a vasvári motorbalesetben

Az osztrák motoros tegnap ünnepelte a 70. születésnapját, őt köszöntötték a társai a motoros túrával. Az ünnepelt figyelmetlenül kanyarodott rá a 8-as főútra a 74-es főútról és egy Veszprém felé tartó teherautó halálra gázolta.

Az osztrák motoros csoport Zalaegerszeg irányából érkezett 74-es főúton. Vasvárnál a csapat elején haladó motor kihajtott a 8-as főútra és Körmend irányába, balra kanyarodott. A következő motor követte, azonban ütközött a Körmend irányából érkező, szabályosan közlekedő, védett úton haladó teherautóval. A motoros az ütközés pillanatában életét vesztette. A mély árokba hajtó teherautó kidöntött egy villanyoszlopot is. A sofőr a saját lábán tudott kimászni az árokból.  

Halálos motorbaleset Vasvárnál

Korábban írtuk:

Úgy tudjuk, hogy egy 7,5 tonnás alkatrészeket szállító teherautó és egy motor ütközött a n74-es és a 8-as főutak találkozásánál. A balesetben a motoros életét vesztette. A tehergépjármű átszakította a szalagkorlátot és mély árokba borult, vezetője az elsődleges adatok szerint könnyebb sérülést szenvedett. Teljes útzár mellett zajlik a helyszínelés a 8-as főúton.

Halálos motorbaleset Vasvárnál

A katasztrófavédelem közleménye:

Egy motorkerékpáros és egy tehergépkocsi ütközött össze Vasváron, a 8-as főút és a Járdányi Professzor utca találkozásánál. A mentők megállapítása szerint a motoros nem élte túl a balesetet. A vasvári önkormányzati ás a körmendi hivatásos tűzoltók dolgoznak a műszaki mentésen.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

Halálos kimenetű közúti közlekedési baleset történt 2017. június 2-án 16 óra 34 perckor a 8-as és a 74-es számú főutak kereszteződésében, ahol egy tehergépkocsi és egy motor ütközött össze. A motort vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos motorbaleset Vasvárnál

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a gépjárműforgalmat mindkét irányból Vasvár belterületén át terelik.

 

Osztrák motoros hajtott áruszállító elé a 8-ason




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.