Barion Pixel
2015. november 14.

Így jelent meg a magyar város a Tatort c. német krimisorozatban (videó)

A Tatort (Tetthely) című sorozat 914., Paradies című részében találtuk meg azokat a részleteket, amiket a vasi megyeszékhelyen forgattak. A film készítői meghagyták az eredeti helyszíneket, nincsenek fantázianevek a boltok valódi neve helyett, így aztán láthatjuk többek között a Savaria hotelt, a Duna House irodáját és az Ében butikot, valamint a gyógyszerek plakátjai is jól olvashatóak.

Tavaly tavasszal forgatták Szombathelyen és Bozsokon a Tatort c. német bűnügyi sorozat néhány jelenetét. Most megmutatjuk a kész film magyar vonatkozású részleteit.

A filmben visszaköszön a hírhedt, azóta megtisztított szombathelyi aluljáró is. Összevágtuk a magyar vonatkozású részeket, hogy a szombathelyiek meg tudják nézni, hogyan jelent meg városuk az ismert és népszerű bűnügyi sorozatban. Találtunk egy apró bakit is, amit a videóban 7:40-től kiemeltünk. Nem áruljuk el, mi a fő probléma a snittel és nem arra gondoltunk, hogy a busz esetleg nem megfelelő sávban érkezik az országba, vagy rossz helyen hagyja el Magyarországot. Van egy nagyobb bökkenő is.

Kiemeltünk néhány képkockát, amin jellegzetes helyszínek látszanak a filmben.

Választási plakát a háttérben

Hotel Savaria

Csodálkozó gyalogos

Jééé, van parkolóhely, akár busznak is!

Vad Fruttik plakát

Ében butik

Az összefirkált aluljárót azóta megtisztították

A Duna House irodája

Belvárosi snitt

Viszlát, Magyarország!

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.