Barion Pixel
Szerző: Katasztrófavédelem Frissítve: 2014. október 12.

Szalmabálák égnek Kemenesmagasiban

Negyven méter hosszú és három bálányi magasságban álló szalmabála rakat egy része kapott lángra Kemenesmagasiban. Celldömölki és pápai tűzoltók oltják a tüzet.

Negyven méter hosszú és mintegy három szalmabála magasságú rakat egy része ég a Vas megyei Kemenesmagasiban, a Kossuth Lajos utca melletti területen. A tűz a többi bálát, valamint az út menti fasort és a kukoricást is veszélyezteti. Vas megyéből a celldömölki önkormányzati, míg Veszprémből a pápai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre és két vízsugárral kezdték megfékezni a lángokat. Munkájukat egy hamarosan érkező rakodógép is segíticell_tuz.

Frissítés 20:50

Továbbra is tartanak a tűzoltási munkálatok a Vas megyei Kemenesmagasiban, ahol délután egy negyven méter hosszan és mintegy három bálányi magasságban álló szalmabála rakat egy része kapott lángra a Kossuth Lajos utca melletti területen. A tűz a környezetét is veszélyeztette. Veszprém megyéből a pápai hivatásos tűzoltók három egysége oltja jelenleg a lángokat és egy rakodógép is dolgozik a helyszínen.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.