Barion Pixel
2014. július 31.

Szállodai tolvajt fogtak el Hévízen

Az orosházi férfinél több száz személyi okmányt, pénzt, laptopot és kulcsokat is találtak a zalai rendőrök, amelyeket a gyanú szerint Hévízről, Keszthelyről, Budapestről, Szombathelyről, Mezőhegyesről, Orosházáról és Debrecenből lopott el.

A zalai rendőrök 2014. július 24-én reggel fogták el Hévízen azt a 38 éves férfit, aki a gyanú szerint 2014. július 22-24. közötti időben több hévízi szállodából táskákat lopott el. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi több szálloda wellness részlegébe és öltözőjébe osont be, ahonnan pénztárcákat lopott el okmányokkal és pénzzel együtt.

A nyomozás során a hévízi rendőrök azt is kiderítették, hogy a fiatalember nem csak a zalai fürdőváros szállodáiba surrant be, hanem az elmúlt hónapokban Keszthelyen, Budapesten, Szombathelyen, Mezőhegyesen, Orosházán és Debrecenben is lopott, előfordult, hogy nyitva hagyott autóból, építkezésen hagyott hátizsákból, vasúti pályaudvar szolgálati helyiségéből, trolibuszon vagy polgármesteri hivatalból. A keszthelyi nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte, részletes beismerő vallomást tett.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. Krisztián 38 éves orosházi férfi ellen, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.