Barion Pixel
2017. október 28.

Defekt után ütközött szalagkorlátnak egy Audi az M86-oson, Vépnél

A Csorna felé tartó Audi éppen egy terepjárót előzött az M86-os autóút vépi csomópontjánál, amikor a jármű hirtelen irányíthatatlanná vált és a menetirány szerint baloldali szalagkorlátnak ütközött.

DSC_2466

Az Audi felhajtott a szalagkorlátra, miközben a bal első kereke kitörött, majd borulás nélkül visszatért az úttestre. A balesetben senki nem sérült meg, az Audi másik járművel sem ütközött. A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom Csorna irányába, a járműveket rendőrök lassították.

DSC_2489

A balesetet feltételezhetőleg a jobb első kerék defektje okozta. Az autó sofőrjétől megtudtuk, hogy nem ez az első balesete Vas megyében. Korábban egy nagy szarvas ugrott elé, amikor Sárvár felé haladt és az ütközés után az autó az út melletti vizesárokban állt meg. A férfi akkor is megúszta sérülés nélkül.

DSC_2470

DSC_2492

DSC_2487

DSC_2472

Baleset Kámnál

A Vép közelében történt balesettel egyidőben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  a 87-es számú főút 1-es kilométerszelvényénél, Kámnál, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült.

A gépjárműforgalom a helyszínelés idején rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán haladhatott a főút balesettel érintett szakaszán.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.