Barion Pixel
2017. augusztus 30.

Bűnmegelőzési tanácsokat osztottak és kerékpárokat regisztráltak a rendőrök a Tófürdőn

Sokan regisztráltatták kerékpárjukat és kértek felvilágosítást bűnmegelőzés témakörében az augusztusi Bike Safe és Bűnmegelőzési Strandpartin Szombathelyen.

DSC_0062

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai augusztus 30-án, Szombathelyen, a Tófürdőn várták a kerékpár tulajdonosokat és a strandolókat.

DSC_0044

A biciklivel érkezők regisztráltathatták kétkerekűjeiket egy olyan rendszerben, ami a rendőrök számára is hozzáférhető.A tulajdonosok ebben a rendszerben egy kód segítségével a könnyedén jelezhetik, ha meglovasították a biciklit. A Bike Safe programban minden adatot rögzítenek, ami a kerékpárra vonatkozik és képet is készítenek róla.

DSC_0077

A nyár utolsó napjaiban strandolók a „Bűnmegelőzési Strandparti” keretében is találkozhattak a rendőrökkel a Tófürdő területén, akik interaktív játékokkal és bűnmegelőzési tanácsadással készültek.

DSC_0080

A felnőttek tájékozódhattak a vagyonbiztonság, az áldozatvédelem és a drogprevenció témakörében, a gyerekek játékos feladatok megoldásában, az internethasználat veszélyeit szemléltető puzzle kirakásában és a nyár veszélyeit feldolgozó totó kitöltésében tehették próbára tudásukat.

Kerékpár regisztráció és rendőrségi strandparti a Tófürdőn




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.