Barion Pixel
Szerző: Győr MS MRFK 2019. március 18.

Sérüléses balesetek Győr-Moson-Sopron megyében

A tavaszias időben több személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Győr-Moson-Sopron megye útjain, a rendőrség kéri a járművezetőket, hogy figyelmesebben közlekedjenek.

Fotó: Győr-MS MRFK

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben az 1-es számú főúton, 2019. március 17-én a kora esti órákban. Egy 33 éves gönyűi nő közlekedett személygépkocsival Győr felől, Gönyű irányába. Az M19-es és 1-es számú főutak kereszteződéséhez érve – eddig tisztázatlan okból – összeütközött egy Győr felé haladó, a forgalomirányító jelzőkészülék szabad jelzésre elinduló autó bal oldalának. A baleset során három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Fotó: Győr-MS MRFK

Kerítésnek lökte a parkoló személygépkocsit

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Abdán a Bécsi úton, 2019. március 17-én a délutáni órákban.

Fotó: Győr-MS MRFK

Egy 42 éves kocsi férfi közlekedett személygépkocsival Győr felől, Öttevény irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból - az egyik ingatlan előtti várakozóhelyen parkoló autónak ütközött, a járművet a menetirány szerinti bal oldalon egy ház kerítésének lökve.

Fotó: Győr-MS MRFK

A baleset során egy ember megsérült őt a mentők kórházba vitték.

Takarásból hajtott elő a kerékpáros,  átesett az autó motorháztetője felett

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Sopronban a Frankenburg úton, 2019. március 17-én a délelőtti órákban. Egy 36 éves helybéli férfi közlekedett kerékpárral a Vörösmarty utca felől, a Csatkai utca irányába a háztömbök melletti járdán.

Fotó: Győr-MS MRFK

A Csatkai utca előtt egy háztömb és egy parkoló jármű takarásából az úttestre hajtott, amelynek során nem biztosított elsőbbséget egy balról érkező autónak. Az ütközés során a kerékpáros a kétkerekűvel együtt átesett a motorháztető felett, majd az úttestre zuhant és megsérült. A sérültet a mentők kórházba vitték.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.