Barion Pixel
2016. szeptember 16.

Segédmotoros és Suzuki ütközött Szombathelyen- az autós nem adta meg az elsőbbséget

A Nádasdy Ferenc Bocskai István körút és a Semmelweis utcák kereszteződésében ütközött össze egy segédmotor-kerékpáros és egy Suzuki személyautó pénteken délelőtt. A Suzukis nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak, utóbbit a mentők kórházba szállították.

Segédmotoros és Suzuki ütközött Szombathelyen3.

A  Bocskai körúton haladt egy Suzuki személyautó, amikor a sofőr a Nádasdy Ferenc és Semmelweis utca kereszteződéséhez ért elmondása szerint körülnézett, elnézett balra majd jobbra, de nem látta a neki balról a védett Semmelweis úton érkező segédmotor-kerékpárost.

Segédmotoros és Suzuki ütközött Szombathelyen

A Suzukis kigurult a kereszteződésbe, hogy azon lassan áthajtson és ekkor összeütköztek, a motoros az ütközés következtében a földre esett és megsérült, bukósisakot viselt. Az elsődleges adatok alapján a motorost a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés idejére a Semmelweis Ignác utca érintett szakaszát lezárták és a forgalmas kereszteződésben rendőrök irányítottá.

Segédmotoros és Suzuki ütközött Szombathelyen2.

Ahogy egy közelben történt délelőtti balesetnél, úgy ennél a balesetnél is akadt gond az arra közlekedő autósokkal, akik vagy nem is néztek a forgalmat irányító, fényvisszaverő mellényt viselő rendőrre vagy nem értették annak jelzéseit.

Segédmotoros és Suzuki ütközött Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.