Barion Pixel
Szerző: Vas MRFK/ Fotó: 112Press 2019. január 13.

Sárvári "Az Év Iskolarendőre" Vas megyében

Az iskola rendőre programban a 2018. évben nyújtott kiemelkedő tevékenységéért Kiss Tamás c. r. főtörzsőrmester elismerésben részesült.

A Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közlekedésrendészti Alosztályának járőre a szakmai elismerést dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettestől vette át a 2019. január 10-én megtartott V. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében, Budapesten.

Budapesten vehette át az elismerést Kiss Tamás c. r. főtörzsőrmester

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2008. szeptember 1-jével hirdette meg az „Iskola rendőre” programot, amelynek célja a gyermekek közlekedési ismereteinek bővítése, az őket ért és az általuk elszenvedett balesetek megelőzése, valamint a fiatalok felelősségteljes és szabálykövető közlekedésre nevelése.

kiss_tamas1sz2

A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársa három sárvári oktatási intézmény, a Gárdonyi Géza Általános Iskola, a Nádasdy Tamás Általános Iskola, a Szent László Katolikus Általános Iskola iskolarendőreként kiváló és rendszeres kapcsolatot ápol az intézményekkel és az ott tanuló diákokkal.

kiss_tamas2

Ismeri a közösséget és bűnmegelőzési, valamint közlekedésrendészeti tanácsokkal segíti a gyermekek helyes irányba történő nevelését.

Fotóink korábbi sárvári iskolai rendezvényeken készültek.

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.