Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. július 15.

Rendőri intézkedések a vasárnapi Fradi meccs miatt

Szombathelyen, a Haladás Rohonci úti stadionjában 2015. július 19-én vasárnap, 18.00 órakor NB I-es labdarúgó-mérkőzés lesz a Haladás és a Ferencváros csapatai között.

haladas2

A mérkőzés rendőri biztosítása során,  15.30 és 21.00 óra között, az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani:

  • A Bartók Béla körút teljes lezárására kerül sor a Rohonci út és a Kenderesi út közötti szakaszon. A területen ellenőrző-átengedő pontok kerülnek kialakításra. Ezeken a pontokon csak rendőrségi ellenőrzést követően haladhatnak át a mérkőzésre érkező szurkolók és az ott lakók mind gyalog, mind pedig gépjárművel.
     
  • A Kenderesi út teljes közúti lezárására kerül sor a Fürdő utca és a Bartók Béla körút közötti szakaszon.
     
  • A 29A és a 29C jelű helyi járatos autóbuszok a záró pontokon áthaladhatnak, azonban a záró pontok között nem állnak meg.
     
  • A Haladás szurkolói a stadiont kizárólag a Rohonci úti kapun tudják megközelíteni és elhagyni. A mérkőzés végén a Bartók Béla körút irányába távozni nem lehet, a távozási irány telepített kordonnal zárt.

    haladas3
     
  • A mérkőzés előtt a Bartók Béla körúton, a Claudius Hotel melletti és a Csónakázó-tó előtti parkolókban járműveket elhelyezni nem lehet.
     
  • Az esetlegesen vonattal érkező vendégszurkolók rendőri kísérése miatt számítani kell rövid idejű, öt-tíz perces forgalomzárásra, terelésre a vasútállomás és a stadion közötti útszakaszokon 16.00 és 18.00 óra, valamint 20.00 és 21.00 óra között.
     
  • A mérkőzés végét követően, 19.45 körül számítani kell a Rohonci út teljes lezárására – a gyalogos forgalom elől is - a Bartók Béla körút kereszteződésének mindkét oldalán.
     
  • Forgalomterelésre kell számítani továbbá a Petőfi Sándor utca és a Sörház utca kereszteződésében, illetve az Akacs Mihály utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében.

    haladas_kep

A Rendőrség kéri a szurkolókat, hogy az intézkedések végrehajtásában a rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.