Barion Pixel
2017. május 27.

Videó. Emberölés felderítésében segített, elismerést kapott a rendőr tanuló

A balatonföldvári emberölés gyanúsítottjának felderítése és elfogása érdekében nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységért elismerésben részesítette Horváth Gábort, a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium tanulóját Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány A jutalmat dr. Piros Attila, Somogy megyei rendőrfőkapitány adta át a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban.

Hollósi Gábor ezredes, a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium parancsnoka példaképül állította a tanulók elé Horváth Gábort, az iskola hallgatóját, aki szabadidejében, otthonában értesült egy közelében történt emberölésről, majd elindult, hogy információkat gyűjtsön. Ez olyan jól sikerült, hogy ennek köszönhetően a holttest felfedezését követő négy órán belül már bilincs csattant az elkövető csuklóján.

Elismerést kapott az emberölés felderítésében segédkező rendőr tanuló

Az idegenlégióból elutasított 19 éves tettes egy vita hevében többször megszúrta korábbi munkaadóját, majd a koponyáját is betörte. Videónkban a somogyi rendőrfőkapitány elmondja, miért is volt kiemelkedő, amit a körmendi iskola tanulója véghez vitt.

Elismerést kapott a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium hallgatója, Horváth Gábor



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.