Barion Pixel
2016. február 17.

Videó: Pizzafutár autójával ütközött egy vonat Szombathelyen

Információink szerint súlyos sérüléssel szállítottak kórházba két embert szerdán késő este Szombathelyen. Az autó a Söptei úton személyvonat elé hajtott, az ütközéstől az autó motorja kiszakadt.

 

 

DSC_1888a (2)

Frissítés 22:50:

A vonat szerelvénymenetben Sopronba tartott, utasok nem voltak rajta. A vasúti szerelvényen senki nem sérült meg. A szombathelyi tűzoltók már kihúzták a roncsot az árokból, az autómentő ezekben percekben csörlőzi fel.

DSC_1909


Korábban írtuk:
Jelenleg tart a helyszínelés az érintett pályaszakaszon áll a vonatközlekedés.
 

A katasztrófavédelem közleménye:

A Szombathely-Sopron vasútvonalon közlekedő szerelvény ütközött személyautóval Szombathelynél, az egyik vasúti átjáróban.

vDSC_1921

Személyautóval ütközött egy vonat Szombathelynél, a Sopronba vezető vasútvonal átjárójában. Az autó motorja kiszakadt az ütközés erejétől. A műszaki mentést a helyi hivatásos tűzoltók végzik, munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segíti. A gépjármű két utasa súlyosan megsérült, őket kórházba vitték a mentők. A vasúti szerelvényen egyedül a mozdonyvezető utazott, ő nem sérült meg a balesetben. Az érintett vonalszakasz vasúti forgalmának alakulásáról a vasúttársaság fórumain érdeklődhetnek az arra utazók.

vDSC_1917

Pizzafutár autójával ütközött a vonat Szombathelyen












 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.