Barion Pixel
2017. április 27.

Szerelője törte össze Pars Krisztián autóját? - Elszaladtak a roncstól a baleset után

Audi szenvedett balesetet csütörtökön reggel Szombathely határában. A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki szerelésre hagyta az autóját L. Dávid autószerelőnél.

Frissítés: Információink szerint a rendőrség előállította és kihallgatta azt a férfit, aki feltehetőleg az Audit vezette a baleset időpontjában. Úgy tudjuk, nem rendelkezik jogosítvánnyal. A rendőrség nem erősítette meg értesülésünket.
 
Kérdéseinkre az alábbi választ kaptuk a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól: "A Szombathelyi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves toronyi lakossal szemben. A rendőrség az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja."
 
p1

Egyelőre nem tudni, ki vezette a sportoló Audiját, ami nagy sebességgel érkezett a 89-es út herényi körforgalmához. A sofőr feltehetőleg a belváros felé akart kanyarodni, de előbb kidöntött egy jelzőtáblát, majd egy padkát összetörve összezúzta a kocsi alját. A feltehetőleg ekkor már irányíthatatlan Audi felhajtott a járdára, majd az úttestre visszatérve megpördült, közben folyt belőle az olaj. Valószínűleg a sofőr még megpróbált elhajtani a helyszínről, de nem járt sikerrel. Az ütközéstől 130 méterre állt meg.

p9

Az autó vezetője mellett valószínűleg ült valaki, mivel az Audi légzsákja ott is kinyílt. Pars Krisztián felháborodott üzenetben keresi L. Dávidot és barátját, akik feltételezése szerint drogosan ülhettek az autójában.


p2

Azt nem tudjuk, hogy történt-e sérülés a balesetben, az azonban nem kizárt, hogy fog, ha a rendőrök helyett a mérges Pars talál rá a sofőrre.

parsk

p6

p7p4

p5

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.