Barion Pixel
2016. november 13.

Elszaladtak a fiatalok a baleset után - oszlopot döntött egy Opel Szombathelyen

Nem sikerült a menőnek induló mutatvány és villanyoszlopnak ütközött egy Opel Szombathelyen,a Metro előtti körforgalomban. A baleset után három fiatal szállt ki az autóból, amit bezártak, majd elszaladtak a helyszínről.

Egyelőre nem tudni, van-e sérültje a vasárnap virradóra történt balesetnek, az azonban biztosnak tűnik, hogy a sofőr megfejelte a szélvédőt, mielőtt kereket oldott, hátrahagyva a bezárt Opelt. A rendőrség keresi a sofőrt és utasait.
 
Hárman szaladtak el a helyszínről
Arról egyelőre nincs információnk, hogy a megfutamodó sofőr vajon saját, esetleg szülei autóját használta-e a csajozós mutatványhoz, vagy lopott/kölcsön vett gépjárművel végződött rosszul az éjszaka. A gépjármű hátrahagyásának nyomós oka lehet még, ha a társaság kábítószert fogyasztott.
 
A sofőr megfejelte a szélvédőt

Szombaton éjszaka és vasárnap hajnalban három olyan baleset is történt Szombathelyen, ahol a sofőr alkoholt fogyasztott vezetés előtt, illetve a járőrök is szondáztattak meg olyan megállított sofőrt, aki ittasan ült volán mögé.


Több hasonló eset is volt az elmúlt hónapokban

Október 22-én egy Opel okozott félfrontális balesetet néhány kilométerre a mostani helyszíntől, a 87-es úton. A sofőr ott meg sem nézte a sérülteket, hanem a roncsot hátrahagyva elmenekült. Azóta is keresik. 
 


Július 7-én Szombathelyről lopott, külföldi rendszámú autó ütközött villanyoszlopnak Gyöngyösfalu belterületén, majd az autó teljesen kiégett. Három fiatal menekült el a helyszínről, egyikőjük később visszatért, mivel megsérült a balesetben. Ő egy közeli gyermekotthon lakója volt.

 

Képgalériánk a november 13-i balesetről.

Oszlopot döntött az Opel, elmenekültek az utasok Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.