Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. június 27.

Opel vonszolta az oldalába hajtó és ott fennakadt BMW motort Simaságon - megsérült az utas

Hosszú métereken keresztül vonszolt magával a baleset után egy motort egy személyautó, miután a motor kormánya beakadt az egyik oldalablaknál.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a Vas megyei Simaságon, a 84-es főúton.
 
DSC_8233a
 
Egy Sopron felől érkező Opel vezetője balra kanyarodott, a 8618-as útra, amikor a kocsi oldalának nekiütközött egy kocsisort előző BMW motor.
 
DSC_8215
 
A motor hölgy utasa az ütközéskor leesett a motorról, aminek a kormánya beakadt a személyautó ablakkeretébe. Az Opel vezetője nem állt meg azonnal, hanem még haladt valamennyit, magával vonszolva a motort.
 
DSC_8219
 
A balesetben a motor utasa súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A motor vezetője a saját felelősségére a helyszínen maradt. Ő kézsérülést szenvedett. Az Opelben senki sem sérült meg.
 
DSC_8238a
 
Beszéltünk mindkét sofőrrel, egyik sem érezte hibásnak magát az ütközésért.
 
DSC_8212a
 
-Jóval korábban kitettem az irányjelzőmet balra, mert tapasztalatom alapján sokszor majdnem letolnak az útról, amikor balra akarok kanyarodni. Belenéztem a tükörbe is, de nem láttam a motort, ezért kezdtem kanyarodni - mondta el kérdésünkre az Opel vezetője.
 
DSC_8229a
 
A BMW vezetője megerősítette, hogy az Opelnek kint volt az irányjelzője.
 
-Az autósor egy lassú mezőgazdasági gép után haladt, kis sebességgel. Elkezdtem a kocsisort előzni, amikor láttam, hogy az Opel balra indexel. Vártam, mi történik, de mivel legalább 100 métert haladt még a jármű azt gondoltam, hogy kint felejtette az irányjelzőt., ezért gázt adtam - elevenítette fel a történteket a motor vezetője. -Az autó azonban pont elém kanyarodott.  A helyszínelés után azonnal meglátogatom a feleségemet a kórházban.
 
DSC_8227a

 

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Opel vonszolta az oldalába hajtó és ott fennakadt BMW motort Simaságon - megsérült az utas




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.