Barion Pixel
2018. április 11.

Opel lökött Kawasaki motort Daewoo-nak Szombathelyen

Az Opel vezetője két járműnek sem adott elsőbbséget, ennek egy szabályosan közlekedő motoros itta meg a levét, illetve egy szabad áthaladásra váró személyautó.

DSC_5992

Az egyetem felől érkezett a forgalmas kereszteződéshez a Gagarin utcán egy Opel személyautó. A védett Bartók Béla körúton az uszoda felől érkezett egy jármű, ami balra, a Gagarin utca felé szerett volna lekanyarodni a kanyarodósávban. Mellette egyenesen haladt volna tovább a Jókai Mór utcában egy Kawasaki motor.

DSC_5957

Az Opel vezetője azonban megpróbált áthajtani a főúton, annak ellenére, hogy a kanyarodó autónak is elsőbbséget kellett volna adnia. Az utóbbi sofőrje elmondta, hogy nem is akadt volna fenn ezen, de ezután közvetlenül az Opel ütközött a motorral, amit egy szabad áthaladásra váró Daewoo-nak lökött.

DSC_5952

A motoros férfit a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy sérülései nem súlyosak és viselt védőruházatot.  A két személyautóban senki sem sérült.

DSC_5955

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat.

Opel lökött Kawasaki motort Daewoo-nak Szombathelyen



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.