Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. december 05.

Szombathelyi és sárvári nyugdíjas tűzoltóknak tartottak találkozót

A szombathelyi és a sárvári nyugállományú tűzoltók részére is megtartották a nyugdíjas találkozót december 1-én.

Nyugdíjas tűzoltók Szombathelyen 2017.

Közel ötvenen vettek részt a pénteki nyugdíjas találkozón, amelyet  Szombathelyen szerveztek a volt tűzoltók részére. A rendezvényen részt vett dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Lakatár Gábor tűzoltó alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Göncz Szabolcs tűzoltó alezredes, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka.

Nyugdíjas tűzoltók Szombathelyen 2017.

A találkozó egyik különlegessége volt az a nyugdíjasok könyve, amelyben a szombathelyi tűzoltóság kötelékébe tartozó nyugdíjasok szakmai életútja és fényképe került bele, amit minden nyugdíjas a kézjegyével hitelesített pénteken.

Nyugdíjas tűzoltók Szombathelyen 2017.

Sárváron tizenöt nyugdíjas gyűlt össze, hogy visszaemlékezzenek az aktív évekre. Az eseményen részt vett Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Kovács Levente tűzoltó alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Csende Sándor Viktor tűzoltó százados, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka. A nyugdíjasok megtekinthették az új Rába tűzoltó gépjárműfecskendőt, amit a készenléti állomány mutatott be nekik.

Nyugdíjas tűzoltók Sárváron 2017.

A vacsorát és a vidám történetmeséléseket követően mindenki boldogan távozott, a mielőbbi viszont találkozás reményében.

Fotó: Egyed László tű.alezredes/Vas MKI, Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.