Barion Pixel
2016. május 12.

Nyergesvontató és kisárusszállító ütközött frontálisan a 86-oson

Frontálisan ütközött egy nyergesvontató egy kisárusszállítóval a 86-os főúton Szombathely határában. A balesetben két ember súlyosan megsérült, őket a tűzoltók szabadították ki a roncsokból.

Frissítés:
Információink szerint az anyósülésen ülő és a mögötte ülő munkás sérült meg. Egyikkőjüknek a keze és a lába törött el, a másik pedig csigolya sérülést szenvedett.16:40-re a kamiont visszahúzták az útra, jelenleg felhőszakadásban zajlik a műszaki mentés.
DSC00060-1280x720

Korábban írtuk:

Információink szerint egy Mercedes tartályautó állt forgalmi okból a Körmend felé vezető oldalon, mögötte megállt egy másik jármű, az érkező magyar rendszámú kamion vezetője, viszont későn észlelte az akadályt, félrerántott a kormányt és fél frontálisan ütközött a Csorna felé tartó festékszállító teherautóval. Két ember beszorult a roncsokba, őket a tűzoltók segítségével szabadították ki, az úttestre festék is folyt. Jelenleg teljes útzár van, tart a helyszínelés.

Nyergesvontató és kisárusszállító ütközött frontálisan a 86-oson



A katasztrófavédelem közleménye:

A 86-os főút szombathelyi szakaszán ütközött egymással egy kamion és egy kisteherautó. Az útszakaszt lezárták a hatóságok.
Kisteherautó ütközött kamionnal Szombathelyen, a 86-os úton. A kisteherautóba szorult két embert a műszaki mentést végző helyi hivatásos tűzoltók szabadították ki, feszítővágó segítségével. A kamionban senki nem sérült meg az első helyszíni információk szerint. Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.