Barion Pixel
2015. augusztus 02.

Felfüggesztett fogház a hatóság elől bujkáló, agresszív mutogatós férfinak

A nyugat.hu portál számolt be részletesen a szombathelyi H. Jenő felfüggesztett ítéletéről. A férfi fiatalok, gyerekek előtt maszturbált, egyet megütött. Volt élettársát is megverte és megöléssel fenyegette ellenlábasa családját.

Elgondolkodtató beszámoló jelent meg a nyugat.hu portálon a 2013. elején Szombathelyen nagy vihart kavart mutogatós-sorozat tettesének ítéletéről. A szabadlábon védekező 38 éves H. Jenő nem jelent meg az idézésre, ellene elfogatóparancsot adtak ki, de a hatóságok nem találták meg a férfit, akit távollétében ítéltek egy év fogházra, három évre felfüggesztve.

Pénzbüntetésre ítélte a Szombathelyi Járásbíróság T. Bélát is, aki a H. Jenő által megtámadott élettársa segítségére sietett, mivel a párját védő férfi riadalmat kelthetett az utca emberében. (H. Jenő megpróbálta lefejelni a nőt, majd kitépte egy hajtincsét, ekkor lépett közbe a nő élettársa, akit végül 30 ezer forint pénzbüntetésre és 49 ezer forint  bűnügyi költség megfizetésére ítéltek.)

A korábban csalásért elítélt munkanélküli, családja által eltartott H. Jenő több alkalommal maszturbált iskolák közelében, buszmegállókban gyerekek és fiatalkorúak előtt.  Az ügy részletei és az előzmények az alábbi linkre kattintva olvashatók.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.