Barion Pixel
2016. június 27.

Fekete zsák a motorbaleset helyszínén - nedves úton esett el a robogós

Halálos baleset miatt hívott minket egy olvasónk, aki autójából látta a mentőt, a felborult motort és a fekete zsákkal letakart holttestet, valamint a feltorlódott kocsisort, Szombathelyen, a Zanati úton.

A helyszínre érve azonban hangosan felnevettünk a szituáción, ami egy halálos baleset helyszínén nem lenne illendő, itt viszont szó sem volt elhunyt motorosról. Valójában egy robogós esett el a nedves úton, akinek megsérült a lába, emiatt a mentőben vizsgálták. A baleset helyszíne mellett egy közmunkás gyűjtötte össze a szemetet az út széléről, hulladékkal teli zsákját pedig elfektette a kerékpárút mellett. Az autósok ezt hihették letakart holttestnek. Igaz, hogy kisebb volt, mint egy felnőtt ember, de autóból, menet közben, a sövény takarásában ezt nehéz pontosan felmérni.

Ez a zsák feküdt a kerékpárút szélén, nem letakart motoros

Arra pedig komolyan kíváncsiak lennénk, hányan mesélhették el otthon, vagy a munkahleyen, hogy láttak egy halálos balesetet, amiről egy újság sem számolt be...

A robogóst a mentők kórházba szállították

A tanulság pedig csupán annyi, hogy a "saját szememmel láttam" mondat sem jelenti feltétlenül azt, hogy a látott és a látvány alapján elképzelt dolgok összhangban vannak.

Olvasónknak pedig köszönjük a telefont! Még a helyszínről felhívtuk és elmondtuk neki, hogy a hullazsák valójában egy szeméttel töltött zsák volt, amin őszintén meglepődött. (Címlapképünk a helyszínen készült, a sövény egy részét és a nedves aszfaltot kockáztuk ki a drámai hatás kedvéért.)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.