Barion Pixel
2018. március 29.

Nagy dugót okozott a figyelmetlenség - Mitsubishi elé hajtott VW a körforgalomban

A Volkswagen vezetője nem vette észre a már körforgalomban haladó terepjárót. A balesetben senki sem sérült meg, de komoly torlódás alakult ki Szombathelyen.

DSC_4954
A Vörösmarty Mihály utca felől érkező VW sofőrje figyelmetlenül hajtott be a körforgalomba, ahol ütközött a körforgalomban haladó Mitsubishivel. A balesetet okozó sofőr elmondta, hogy nem vette észre az érkező járművet, igaz, agyban nem is volt teljesen a volán mögött. (Sok olyan kisebb baleset történt a napokban, amit fáradt, kimerült, vagy leterhelt sofőrök okoztak és még több eset maradt meg balesetveszélyes szituációnak, mivel vagy a veszélyhelyzet előidézője, vagy a másik fél "menteni" tudott. A hozzászólásoknál gyakran olvassuk, hogy az ilyen sofőr ne üljön volán mögé, de a helyzet nem ilyen egyszerű.)

DSC_4964

A baleset miatt nagy torlódás alakult ki a nagypéntek előtt amúgy is dugókkal terhelt városban. A 11-es Huszár út körforgalmától a Szent Márton utcáig torlódott a forgalom, ahol pedig egy újraélesztés miatt majdnem beállt a Zanati út városba bevezető két sávja. (Olvasónk beszámolója alapján 27 perc alatt jutott el a Zanati úti körforgalomtól a Kossuth utcai postáig.)  Az említett újraélesztésről pénteken beszámolunk.

%%GALLERY%%
 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.