Barion Pixel
2018. április 19.

Vádat emelnek a Mercedes elé hajtó Škoda sofőrje ellen

A Škoda sofőrjét közúti baleset gondatlan okozásával vádolják. Az 8-as főúton történt balesetben két kislány sérült meg, egyiküket mentőhelikopter szállította kórházba.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. október 17-én a 8-as számú főúton, Kám térségében. Egy csipkereki férfi Skoda típusú személygépkocsival közlekedett a 7359-es számú úton, amikor a főútra történő kanyarodása során nekiütközött egy Alsóújlak felől Szemenye irányába haladó másik gépjárműnek.

Kám, 2017.10.17.

Az ütközés következtében a Skoda megpördült és a szalagkorlátnak csapódott, a másik jármű pedig az úttest szélére sodródott. A balesetben a csipkereki sofőr és egyik utasa könnyű, míg a kocsiban tartozódó másik személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Kám, 2017.10.17.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségre vádemelési javaslattal megküldte.

Két kislány sérült meg súlyosan a 8-ason - Skoda hajtott Mercedes elé




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.