Barion Pixel
2015. november 22.

Mentővel ütközött egy Seat Szombathelyen

Figyelmetlenségből történt baleset Szombathelyen, a Széll Kálmán utcában. A mentő nem szállított beteget és nem is esethez vonult.

Senki nem sérült meg abban a balesetben, ami vasárnap délután történt a szombathelyi Széll Kálmán utcában.  Párhuzamosan haladt egymás mellett egy Seat személyautó és egy sárvári mentőjármű, amikor a személyautót vezető fiatalember észrevett egy parkolóhelyet az úttest bal oldalán. Azonnal el is akarta foglalni azt és megkezdte a kanyarodást, de ütközött a mellette haladó mentőjármű jobb elejével. A Seat bal oldalán a két ajtó látta kárát a figyelmetlenségnek.

Mentőjármű elé kanyarodott egy Seat Szombathelyen

-Elismerem, hogy hibáztam, nem győződtem meg arról, hogy szabad-e az út - mondta a Seat vezetője. A mentőautó nem használta a megkülönböztető jelzéseit, beteg nélkül tartott vissza sárvári állomáshelyére.

Mentőjármű elé kanyarodott egy Seat Szombathelyen

A helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben az érintett szakaszon. Néhány órával korábban hasonló baleset történt a szombathelyi székesegyháznál is. Ott egy Peugeot kanyarodott figyelmetlenül BMW elé.

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.