Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. január 12.

Mentőautó állította meg az ámokfutót - két autót is összetört a Mercedes Szombathelyen

A szemtanúk szerint bódult férfi két utcában is balesetet okozott és egy gyalogost is majdnem kerítésnek préselt. Az autója romos első résszel, felnin futva haladt, amikor egy mentőautó elállta az útját, a háta mögé pedig az előző baleset szemtanúja állt be.

 
Egyelőre nem tudni, mi okozott "rövidzárlatot" annak a Mercedesnek a vezetőjénél, aki a 11-es Huszár úton a belváros felé tartva ütközött egy út szélén parkoló Fiattal, aminek ettől kitörött a kereke.
 
DSC_7683
 
A Fiat nekicsapódott egy elektromos szekrénynek is, ami szintén megrongálódott és cserélni kell. A baleset után a Mercedes vezetője visszatolatott a padkáról, majd elhajtott.
 
DSC_7681
 
Nem jutott messzire, a körforgalomból csikorgó kerekekkel kanyarodott rá a Horváth Boldizsár körútra, ahol ütközött egy parkoló Audival, aminek ettől szintén kitörött a kereke.
 
509d38cc
 
Az autót kerékpárútra lökte a Mercedes, ami egy fa mellett elhajtva csaknem a kerítéshez préselt egy ott álló fiatalembert. Az ijedtségből feleszmélő férfi odament a Mercedeshez, de annak zavaros tekintetű sofőrje tolatni kezdett.
 
DSC_7709
 
A fiatalember nem tudta kinyitni a Mercedes ajtaját, mert az zárva volt. Az ámokfutó néhányszor nekitolatott egy jelzőtáblának, majd visszatalált az útra és kb. 30-40 km/órás sebességgel elcsattogott a helyszínről. A fiatal tárcsázta a segélyhívót.
 
DSC_7701
 
Így tett egy másik férfi is, aki szemtanúja volt annak, hogy a balesetet okozó jármű elhajt a helyszínről és követte a Mercedest.
 
DSC_7718
 
A romos elejű, felnin haladó gépkocsinak végül egy mentő állta az útját a Paragvári út - Bartók körút kereszteződése előtt, a kocsi mögé pedig szorosan odaállt a szemtanú, így a Mercedes sofőrje felfogta, hogy nem érdemes tovább próbálkoznia. Nem sokkal később a rendőrök is megérkeztek.
 
Az öltönyös férfit nagyon zavartnak írták le a szemtanúk. A rendőrök előállították a szombathelyi sofőrt.
 
idokeres

A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat az érintett szakaszon.

(Videónk nyitóképein nem az a mentőautó látható, ami elállta a Mercedes útját.)

A parkoló Audi tulajdonosát egy barátja ébresztette azzal a hírrel, hogy van egy kis baj a nemrégiben felújított autójával. A barát éppen az utcában haladt, amikor felfigyelt a rendőrautóra és ismerőse összetört autójára.
 
DSC_7712

A fiatalember néhány perc múlva a helyszínre ért és nem volt őszinte a mosolya. A csomagtartóban még ott voltak a nemrégiben lecserélt és a még beépítésre váró alkatrészek, az autó azonban totálkárosra törött.

Több autót is összetört a helyszínről elhajtó Mercedes Szombathelyen



 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.