Barion Pixel
Szerző: Kovács Patrícia, Tánczos Mihály, Vas MRFK Frissítve: 2015. november 27.

Daliás avató és szakmai konferencia videón - büszkén avatta fel a megújult épületet a főkapitány

Videón, archív felvételekkel kiegészítve mutatjuk meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felújított épületének avatását és meghallgathatók a szakmai konferencia előadásai is.

Konferenciával zárult az „Energiahatékonyság fejlesztése a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal és a Rendőrség épületeiben” elnevezésű svájci-magyar projekt a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon 2015. november 27-én.

Befejeződtek a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság „A” és „B” épületének, valamint a Sárvári Rendőrkapitányság, illetve a Körmendi Rendőrkapitányság objektumának a projekt keretében megvalósult kivitelezési munkálatai.

 

 


img_0125

Ezen kívül ismét a főkapitányság Petőfi Sándor utcai épületének homlokzatát díszítik az onnan még 1969-ben eltávolított, Rumi Rajki István szobrászművész által készített és 1937-ben felállított, „Daliák” című szoborcsoportjának újraöntött alakjai.

 

 



img_0118_2

 

 

 

A konferenciát, valamint az épületátadó és szoboravató ünnepséget megtisztelte jelenlétével Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány úr; Jean-François Paroz úr, Svájc magyarországi nagykövete; valamint Tóth Judit asszony, a Belügyminisztérium Támogatáskoordinációs Főosztályának vezetője is.

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.