Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2015. október 19.

Krizmanics Ferenc Labdarúgó Emléktorna

Hétvégén került megrendezésre az oladi ÁMK tornatermében a két éve tragikus hirtelenséggel elhunyt Krizmanics Ferenc tűzoltó ezredes emlékére rendezett kispályás labdarúgó torna. Az eredetileg szeptemberre tervezett tornán hat csapat vett részt.

A tornán két csoportban mérkőztek meg a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság „A” és „C” szolgálati csoportjai, a Sárvári és a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, valamint a BPW Hungária Kft. Létesítményi Tűzoltó-parancsokságának csapatai. 

PICT0277-3
Fotó: Göncz Szabolcs tű.alez., Szombathely HTP

A döntő mérkőzést a Körmendi HTP és a BPW Hungária Kft. LTP csapata vívta, melyből a tavalyi évhez hasonlóan a körmendi csapat került ki győztesen, megtartva ezzel a vándorkupát.

A torna végeredménye:
1. Körmend HTP
2. BPW Hungária Kft. LTP
3. Szombathely HTP "A" csoport
4. Szombathely HTP "C" csoport
5. Sárvár HTP
6. Vas MKI


PICT0274-2

A gólkirály Forgács József c. tű. ftőrm. lett Szombathely HTP "C" csoportjából. A Legjobb Kapus címet Baranyai Tamás c. tű. zls. (Sárvár HTP) vívta ki, a Legjobb Mezőnyjátékos elismerést Jóna Balázs c. tű. ftőrm. (Körmend HTP) érdemelte ki.

PICT0247-2

A tornán jelen volt Krizmanics Ferenc felesége is, aki az eredményhirdetéskor a csapatok részére Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredessel közösen átadta az díjakat. 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.