Barion Pixel
2018. augusztus 21.

Lángoló autó oltása után habparty Kőszegen

Látványos bemutatókat követően ismét ömlött a hab a határmenti város központjában, a gyerekeknek pedig ez bőven elég volt egy kiadós ölöndülésre.

A 150. évfordulójukat ünneplő kőszegi tűzoltók ezúttal is sok embert érdeklő programokkal vonzották a Jézus Szíve templom elé a látogatókat.
 
DSC_3050
 
Nem csak a kőszegiek kaptak bemutatkozási lehetőséget, de a környező települések önkéntes tűzoltói is beizzították eszközeiket és izmaikat a műszaki- és személymentési bemutatók során, illetve Ausztriából is érkeztek tűzoltók.
 
DSC_3101
 
Siget in der Wart (Őrisziget) önkéntes tűzoltóinak főszerep jutott vasárnap délután, hiszen egy teljes terjedelmében lángoló személyautót kellett eloltaniuk. A nézők meglepődve tapasztalták, hogy a lángoló roncstól tíz méterre is perzselő a hőség, így aztán könnyebben elképzelhették, hogy közvetlenül a jármű mellett milyen forróság lehet.
 
 
A műszaki mentési és oltási bemutató után takarítás következett, alaposan megtisztították a teret a törmeléktől, hogy azután kicsit arrébb kezdetét vegye egy újabb habparty. A szombati rendezvény sikere után sokan érkeztek gyerekekkel, hogy a kicsik önfeledten habozzanak és pancsoljanak.
 
 
Videóinkban mindez megtekinthető. A napot utcabál zárta. Az előző napi összeállításunk ide kattintva érhető el.

DSC_3200
 

DSC_3136

DSC_3211

DSC_3256

Lángoló autó oltása, műszaki mentési bemutató és habparty Kőszegen



 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.