Barion Pixel
Szerző: Szombathelyi Törvényszék 2018. október 19.

Kollégiumvezetői kinevezés a Szombathelyi Törvényszéken

Dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke 2018. október 20. napjától 2024. október 19. napjáig terjedő időtartamra dr. Rácz József törvényszéki bírót nevezte ki a Szombathelyi Törvényszék Büntető Kollégiuma kollégiumvezetőjévé.

Dr. Rácz József Pécsett szerzett jogi diplomát, 1987. óta dolgozik a bíróságon. Pályafutását fogalmazóként kezdte, 1989. szeptember 1. napjától kapott bírói kinevezést, 1996. óta a Szombathelyi Törvényszék büntető bírája. 2012. október 1-jétől a Szombathelyi Törvényszék Büntető Kollégiumának vezetője, az elmúlt hat évben sokat tett a Szombathelyi Törvényszék büntető ügyszakának hatékony, időszerű és megalapozott ítélkezésének érdekében, az új büntető eljárási törvényre történő felkészülés és az új rendelkezések közérthető kommunikációja körében egyaránt.

Dr. Andor Szabolcs, a Szombathelyi Törvényszék elnöke a mai napon adta át a kinevezést, megköszönte a kollégiumvezetőnek az elmúlt hat év eredményeit és sok sikert kívánt a munka töretlen színvonalú folytatásához.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.