Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. január 24.

Megcsúszott, megpördült és két autót rongált meg egy Nissan Szombathelyen

A bérautó sofőrje megijedt, amikor a kisáruszállító megcsúszott a Bartók Béla körúton és padlóig taposta a féket. Ezzel csak rontott a helyzetén.

A kórház felől a Rohonci út irányába tartott egy Nissan kisáruszállító csütörtökön este a szombathelyi Rohonci úton. A sofőr elmondása alapján a Bolyai János utcát elhagyva megcsúszott a jármű, emiatt a fékbe taposott. Az autó áttért a szemközti sávba, ütközött egy parkoló Forddal, amit egy szintén parkoló Suzukinak tolt. A Suzuki ettől egy szlovák rendszámú Volvónak koccant.
 
IMG_20190124_185912
 
A balesetet okozó Nissan megpördült és az eredeti menetirányával szembe állt meg. A balesetben senki sem sérült meg és a Volvón sem okozott látható sérülést a koccanás.
 
IMG_20190124_185822
 
A balesetben vétlen Ford bal első kereke azonban kitörött. A jármű tulajdonosától megtudtuk, hogy ezzel az autóval járt munkába minden nap és egy nappal korábban hozta el a szervizből, ahol több dolgot is kicseréltek rajta.
 
IMG_20190124_185728
 
A Suzuki tulajdonosa az ablakból nézett ki a csattanásra és bosszankodva vette tudomásul, hogy megsérült a járműve.
 
IMG_20190124_190810
 

A rendőrök kiérkezésekor kiderült, hogy a balesetet okozó autónak nem érvényes a műszaki engedélye, emiatt magasabb összegű büntetést fizethet a sofőr.

Megcsúszott a kisáruszállító Szombathelyen, két másik autót is összetört




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.