Barion Pixel
2018. június 05.

Nem vette észre az idős sofőr, hogy árokba küldött egy teherautót a 84-esen

Sárvár felé tartott a 84-es főúton egy Suzuki terepjáró, aminek idős sofőrje előzésbe kezdett. A vezető nem vette észre a koppanást, majd az azt követő fékcsikorgást és csattanást és a tükörben sem látta az árokfalba beleálló, előzőleg éppen őt előző teherautót.

2018.06.05.Gérce

Valószínűleg a debreceni teherautósofőr lélekjelenlétének köszönheti, hogy nem sérült meg a Suzuki vezetője, mert az üresen közlekedő teherautót inkább árokba kormányozta a sofőr, minthogy maga alá gyűrje a figyelmetlenül előzésbe kezdő járművet. A vétlen járművezetőtől megtudtuk, hogy már előzésben volt, amikor a Suzuki szintén előzni kezdett és a két jármű érintőlegesen ütközött.

2018.06.05.Gérce

A teherautó vezetője vészfékezett és balra, az árok felé rántotta a kormányt, amitől a jármű árokba csapódott. A Suzuki tovább hajtott, de úgy tudjuk, hogy volt aki utánament és arrébb megállították. Információink szerint a teherautó szabályosan előzött a 84-es főúton, a balesetben senki nem sérült meg.

2018.06.05.Gérce

A teherautót kamionmentő vontatta vissza a főútra és saját kerekein folytathatta az útját.

Megijedt és fák közé hajtott

Három nappal korábban a 84-es főút ezen szakaszán történt egy hasonló baleset, ott azonban a figyelmetlen autós járt pórul. Akkor egy asszony kezdett volna előzésbe, azonban az utolsó pillanatban észre vette, hogy már őt is előzik, ezért félre rántott a kormányt. A balesetről részletesen beszámoltunk.

 

Nem vette észre az idős sofőr, hogy árokba küldött egy teherautót a 84-esen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.